Telaleikkuri Skil 0721 AA 30CM

Telaleikkuri Skil 0721 AA 30CM

Käsikäyttöisessä Skil 0721 -ruohonleikkurissa on viisiteräinen tela, ja se on suunniteltu pienten ja keskikokoisten nurmikoiden leikkuuseen kaupunkiympäristössä. Tästä lähtien ruohon leikkaaminen on hauskaa ruohonleikkurin hauskan ja poikkeuksellisen lehmäkuvion ansiosta. Tämän työkalun leikkuuleveys on 30 cm ja sen leikkuukorkeutta voidaan säätää. Skilin ‘Easy storage (helppo säilytys)’ -muotoilun ansiosta käsikäyttöinen ruohonleikkuri ei tarvitse juuri lainkaan säilytystilaa käytön jälkeen.

Kevyt rakenne ja itseteroittuvat terät

Viehättävän muotoilunsa lisäksi käsikäyttöinen Skil 0721 -ruohonleikkuri on myös erittäin tehokas. Viisiteräinen tela takaa tarkat ja tasaiset leikkaustulokset, ja itseteroittuvat terät merkitsevät sitä, että teroitusta ei tarvita. Skil 0721 -ruohonleikkurin helppoa käsiteltävyyttä korostaa myös sen kevyt paino, vain 6,1 kg. Vaahtomuovipehmusteinen kahva takaa miellyttävän ja pitävän otteen parantaen käyttömukavuutta.

Säädettävä leikkuukorkeus

30 cm:n leikkuuleveytensä ansiosta Skil 0721 soveltuu ihanteellisesti pienen ja keskikokoisen nurmikon leikkuuseen. Jotta kaikenlaisten nurmikoiden leikkaaminen sujuisi mahdollisimman miellyttävästi, leikkuukorkeus on helppo asettaa vastaamaan nurmikon vaatimuksia. Käsikäyttöisen ruohonleikkurin leikkuukorkeutta voidaan säätää portaattomasti suurella 12–44 mm:n alueella, vain kahta suurta käsiruuvia käyttäen.

Miellyttävä ‘Easy storage (helppo säilytys)’ -ratkaisu

Työkalu kuuluu Skilin kätevien, aikaa säästävien puutarhatyökalujen valikoiman ‘Urban Series’ -sarjaan. Kaikki ‘Urban Series’ -työkalut on varustettu Skilin ainutlaatuisella ‘easy storage” (helppo säilytys)’ -ratkaisulla, mikä merkitsee sitä, että ne on helppo laittaa säilytykseen ja tarvitsevat vain äärimmäisen vähän säilytystilaa. Käsikäyttöistä ruohonleikkuria voidaan säilyttää pystyasennossa seinää vasten.

Takuu 2 vuotta.

Ominaisuudet

  • Pehmustettu kahva
  • Suurikokoiset säätöruuvit
  • Itseteroittuvat terät

Tekniset tiedot:

  • Ruohonleikkuujärjestelmä: 5 terää
  • Leikkuuleveys: 30 cm
  • Leikkuukorkeuden säätö: muuttuva
  • Paino: 6,1 kg

69,90 €