Remonttilaina

Kilpailuta remonttilaina nopeasti

Tuliko remontti yllätyksenä ja tarvitset kiperästi rahaa sen toteuttamiseen? Ei hätää, sillä remonttilaina on nopeasti kilpailutettu netissä. Voit kilpailuttaa yhdellä hakemuksella remonttilainat aina 500 eurosta jopa 50 000 euroon asti.

Suosittelemme hyödyntämään kilpailutuksessa Haenyt.fi -lainapalvelua. Haenyt.fi kilpailuttaa tarvitsemasi lainan usealla lainapalvelulla ja saat tarjoukset suoraan sähköpostiisi. Palvelu kilpailuttaa ainoastaan vakuudettomia kulutusluottoja, eli et tarvitse lainalle takaajaa tai vakuutta.

Haenyt.fi

Vakuudellinen vai vakuudeton remonttilaina?

Remonttilainoja on käytännössä kahdenlaisia: vakuudellisia ja vakuudettomia. Vakuudellisen remonttilainan myöntää normaali pankki. Sen saaminen siis edellyttää hakijalta jonkinlaisia vakuuksia, jotta lainan voi saada.

Vakuudet ovat yleensä kiinteää omaisuutta, kuten oma koti. Jos oma koti on jo esimerkiksi asuntolainan vakuutena ja muita vakuuksia ei ole mahdollista antaa, niin vakuudeton remonttilaina on ainoa vaihtoehto.

Vakuudettoman remonttilainan suurin heikkous verrattuna vakuudelliseen on hinta. Koska vakuuksia ei tarvita, on tuote lainantarjoajalle hieman riskialttiimpi. Tästä syystä vakuudettoman remonttilainan hinta on korkeampi.

Muuten vakuudeton laina on paljon vakuudellista joustavampi. Vakuudeton laina maksetaan tilille nopeammin, paperisota on olematon ja kilpailuttaminen on erittäin nopeaa.

Vakuudettoman remonttilainan vahvuudet:

  • Kilpailutus onnistuu yhdellä hakemuksella, ilmaiseksi
  • Ei vaadi vakuuksia
  • Ei vaadi takaajia
  • Maksetaan nopeasti tilille

Vakuudettoman remonttilainan heikkoudet:

  • Kulut suuremmat, kuin pankin tarjoamassa vakuudellisessa remonttilainassa

Älä viivyttele remontin kanssa

Remonttimies kiittää, jos remonttilaina kasvaa
Äkillisen remontin kanssa ei kannata viivytellä, vaikka joutuisi ottamaan vakuudettoman lainan.

Riskinä on, että mahdolliset vauriot kasvavat entisestään, jolloin myös tarvittavan lainan suuruus saattaa kasvaa äkillisesti. Tällöin korollisesti edullisemmasta lainasta ei ole mitään hyötyä, koska kokonaiskustannukset nousevat paljon suuremmiksi.

Haluatko itse vertailla remonttilainat?

Jos et halua käyttää jostain syystä kilpailutuspalvelua tai et saanut sinulle sopivaa tarjousta, voit myös itse vertailla eri lainapalveluiden hintoja netissä. Suosittelemamme Tuntitili.fi lainavertailu on Suomen kattavin ja se tarjoaa dataa kymmenistä eri lainapalveluista. Vertailussa on summat aina 100 eurosta jopa 50 000 euroon asti:

Sivustolta löytyy myös kattavasti lainatarjouksia, joista on hyötyä ensilainaajille.

Kenelle vakuudeton remonttilaina myönnetään?

Vaikka vakuudeton remonttilaina on helposti saatavilla, ei sitä kuitenkaan kaikille myönnetä. Ohessa on yleisimmät vaatimukset, jotka hakijan tulee täyttää:

  • Hakijan tulee olla vähintään 20-vuotias
  • Hakijan tulee asua Suomessa
  • Hakijalla tulee olla säännölliset tulot (yleinen vaatimus nettotulot +800e/kk)
  • Hakijalla ei saa olla luotto- tai maksuhäiriömerkintöjä.