Tunnelikasvihuone Season Promotion, 4,0m²

Tunnelikasvihuone Season Promotion, 4,0m²

Promotion tunnelikasvihuone tuo esteettistä toimivuutta kotipihalle. Toimiva ja helppokäyttöinen kasvihuone on mitoiltaan 4,0m2 ja sopii myös pienemmälle pihalle. Promotion kasvihuoneessa kasvatat kasvikset, vihannekset, kukat ja vaikka trooppiset hedelmät turvallisesti ja tilaa säästäen. Tunnelikasvihuone on nopea ja helppo pystyttää, koska et tarvitse erillistä kivijalkaa ja kasvihuoneen materiaalit ovat kevyitä ja helposti liikutettavissa. Voit halutessasi liittää kasvihuoneita toisiinsa tuoden lisää kasvutilaa tulevalle sadollesi.

Kaunis tunnelikasvihuone hivelee silmää pihamaalla ja kätevien mittojensa ansiosta sopii myös pienemmälle pihamaalle, kuten rivitaloasunnon takapihalle tai mökille. Suosittu ja varmarakenteinen Promotion kasvihuone on jo tuhansien kasvattajien suosiossa ja käytössä. Kasvihuoneen voi avata sen molemmista päistä ja hyönteisverkot pitävät kutsumattomat vierailijat tunnelin ulkopuolella. Myös ilmastointi on helppokäyttöinen ja nopeasti säädettävissä kätevien ilmastoaukkojen ansiosta. Galvanoitu teräsputki tuo vankkuutta kasvihuoneen rungolle ja Canvas vahvistettu sekä UV -suojattu polyetyleeni saavat kasvihuoneen kestämään rankemmissakin sääolosuhteissa. Kestävän rakenteensa ansiosta Promotionin kasvihuoneita voi käyttää myös varastona tai piharakennuksena. Kevyttä ja näppärän kokoista kasvihuonetta siirrät tarvittaessa pihamaan halki ilman lisävälineitä tai naapurin apua.

Haluatko rehevän ja terveellisen sadon kasvihuoneestasi, vuodenajasta riippumatta? Onko ajatus lasisesta, kömpelöstä kasvihuoneesta sinulle vieras? Season tuo käyttöösi Promotion tunnelikasvihuoneen, jota ilman et pian halua enää kasvattaa edes rikkaruohoja! Hanki itsellesi ja kasveillesi mielenrauha, sekä toimiva ja tilava kasvualusta. Tuo kauneutta kasvatukseen ja kätevyyttä istutukseen. Päätä itse kuinka suuren haluat kasvihuoneestasi tehdä liittämällä tunnelikasvihuoneita toisiinsa. Promotion kasvihuoneet ovat luotu kasvattajan tarpeita ajatellen ja helppokäyttöisyyden huomaat jo ensimmäistä kertaa astuessasi sisälle uuteen, raikkaaseen kasvihuoneeseesi.

Tunnelikasvihuone Season Promotion, 4,0m²

  • Tuotemerkki: Season
  • Season-tuotenumero: 188204
  • Runko Galvanoitu teräsputki - paksuus 2,5 cm
  • Päällinen 160gr/m² Canvas vahvistettu ja UV-suojattu polyethyleeni
  • Kasvihuoneen mitat: L 200 x P 200 x K 200 cm
  • Paketin mitat: 145 x 42 x 12 cm
  • Paino: 16 kg
  • Takuu: 2 vuotta

120,00 € 99,00 €