Kasvihuone Veranda 9,7m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennolevykatto

Kasvihuone Veranda 9,7m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennolevykatto

Juliana Veranda 9,7m2 on kestävä antrasiitinmusta, alumiinirunkoinen kasvihuone. Säänkestävät turvalasit ja 12 cm paksuinen kennolevykatto kestävät kovemmassakin käytössä vuosia. Veranda kasvihuone on helppo koota ja saat kaiken tarvitsemasi toimituksen mukana. Voit halutessasi lisätä kasvihuoneen toimivuutta esimerkiksi erillisellä kynnyksettömällä terässokkelilla. Kasvihuoneessa on kaksi sivuluukkua, jotka mahdollistavat ilmastoinnin helpon säätelyn. Verandan lukollisissa pariovissa on myös tuuletusaukko, jonka voit halutessasi jättää auki ilmastointia tehostaaksesi.

Juliana Veranda kasvihuone on toimivuudeltaan huippuluokkaa. Alumiinirunko, turvalasit ja kennolevyt ovat kaikki helppo asentaa selkeiden käyttöohjeiden ansiosta. Kokonaisuuden viimeistelee räystäskourun peitelistat sekä lasien ja levyjen mukana tuleva listakiinnitys. Kätevät syöksytorvet keräävät sadeveden talteen ja auttavat kasvihuoneen puhtaanapidossa. Lisävarusteina saatavilla ovat valmissokkelit ja automaattiavaajat kasvihuoneen tuuletusluukuille.

Saa vihdoin juuri sinun käyttötarpeillesi sopiva kasvihuone kotipihallesi. Verandan 9,7m2 kasvihuoneessa on tilaa kasvien lisäksi myös illanviettoon ja rentouttaviin hetkiin. Sisusta ja toteuta kasvihuoneestasi toimiva ja persoonallinen kokonaisuus. Verandan monet yksityiskohdat ja tarkkaan suunniteltu toimivuus takaavat onnistumisen hetkiä koko kasvusesongin ajalle.

Kasvihuone Veranda 9,7m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennolevykatto

  • Syvyys 221 cm
  • Pituus 439 cm
  • 2 tuuletusluukkua
  • Pariovet 140 cm
  • Kynnyksetön 140 cm oviaukko
  • Turvalasit ja 10 mm kennolevykatto

3598,00 € 3299,00 €