Kasvihuone Veranda 4,4m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit, kennolevykatto

Kasvihuone Veranda 4,4m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit, kennolevykatto

Juliana Veranda kasvihuone on rakenteeltaan erittäin vankka ja kestävä. Kasvihuoneella on tarpeeksi kokoa ja tilaa niin kasveille, kuin mukavaan oleskeluunkin. Verandan seinät ovat kestävää turvalasia ja katto rakentuu 10 mm paksuisesta kennolevystä. Kasvihuoneessa on kätevät pariovet jotka voit tarvittaessa myös lukita. Pariovien tuuletusluukkujen lisäksi Verandan ilmastointia voit säädellä kätevillä sivuluukuilla. Lasien ja levyjen mukana saat helppokäyttöisen listakiinnityksen, joka antaa kasvihuoneelle esteettisesti miellyttävän viimeistelyn.

Juliana Veranda kasvihuone on täynnä pieniä, ilahduttavia yksityiskohtia. Listakiinnityksen lisäksi toimituksen mukana saat taittuvat räystäskourun peitelistat, sadevettä keräävät syöksytorvet sekä lukolliset, tuuletusaukolla varustetut pariovet. Voit halutessasi hankkia myös toimivuutta lisääviä lisävarusteita. Verandan lisävarusteita ovat mm. automaattiavaaja tuuletusluukulle, valmissokkelit, tiivistenauhat ja kätevä START MIX -pakkaus.

Kaunis antrasiitinmusta kasvihuone tuo toimivuuden lisäksi tyylikkyyttä pihamaallesi. Ihastu Verandan yksinkertaisen tyylikkääseen tyyliin ja valitse juuri sinulle sopivimmat materiaalit ja värivaihtoehdot. Lisävarusteilla luot omalle käyttötarkoituksellesi toimivimman kokonaisuuden. Kestävät materiaalit ja kasvihuoneen helppokäyttöisyys tekevät siitä jo tuhansien puutarhureiden suosikin. Tee tästä kesästä ikimuistoinen ja hanki kotipihallesi rentouttavia hetkiä ja turvallista kasvatusta tarjoava Julianan Veranda kasvihuone.

Kasvihuone Veranda 4,4m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit, kennolevykatto

  • Syvyys 143 cm
  • Pituus 296 cm
  • 2 tuuletusluukkua
  • Pariovet 140 cm
  • Kynnyksetön 140 cm oviaukko
  • Turvalasit ja 10 mm kennolevykatto

2459,00 € 2099,00 €