Kasvihuone Veranda 12,9m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennokatto

Kasvihuone Veranda 12,9m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennokatto

Juliana Veranda 12,9m2 kasvihuone on täydellinen ratkaisu kesäsi rattoisiin hetkiin! Tuo rentouttavat hetket osaksi puutarhan ja kasvien istutusta ja hoitoa. Verandan avara ja toimiva kasvihuone mahdollistaa liikkumisen ja oleskelun vaativankin kasvattajan vaatimukset täyttäen. Jykevä alumiinirunko, säänkestävät, karkaistut turvalasit ja 12 cm paksuiset kennolevyt luovat vuosikausia kestävän kokonaisuuden ja varman onnistumisen tämän kesän sadollesi. Pariovet voit halutessasi lukita ja tuuletus käy kätevästi ovessa olevan ilmastointiluukun ansiosta. Verandan tuuletusta on tehostettu myös kahdella sivuluukulla, joihin voit halutessasi hankkia erillisen automaattiavaajan.

Juliana Veranda kasvihuone on täynnä toimivuutta lisääviä yksityiskohtia. Taittuvat räystäskourun peitelistat ja tyylikäs listakiinnitys takaavat kauniin lopputuloksen kasvihuoneelle. Kasvihuoneen mukana saat myös sadevettä keräävät syöksytorvet. Kasvihuone on helppo koota kevyen alumiinirungon vuoksi ja turvalasit sekä kennolevykatto ovat helppoja asentaa. Voit halutessasi hankkia myös erillisen kynnyksettömän terässokkelin helpottamaan pystytystä entisestään.

Tee tämän kauden jokaisesta kasvihuonehetkestä rentouttava ja ilahduttava. Veranda kasvihuone on jo monen puutarhurin ja kasvattajan ehdoton valinta. Yhdistä toimivuus, joustavuus ja esteettisyys helposti, kun rakennat ja valitset juuri sinulle sopivimmat materiaalit, värit ja ominaisuudet. Tutustu myös Juliana kasvihuoneiden lisävarusteisiin, joihin kuuluu esimerkiksi teräksiset sokkelit, automaattinen tuuletusluukun avaaja ja START MIX -paketti.

Kasvihuone Veranda 12,9m², antrasitmusta alumiinirunko, turvalasit ja kennokatto

  • Syvyys 293 cm
  • Pituus 439 cm
  • 2 tuuletusluukkua
  • Pariovet 140 cm
  • Kynnyksetön 140 cm oviaukko
  • Turvalasit ja 10 mm kennolevykatto

4090,00 € 3695,00 €