Kasvihuone Season Promotion, 3,6m², H6x6, kennolevy

Kasvihuone Season Promotion, 3,6m², H6x6, kennolevy

Kennolevyllinen Season Promotion kasvihuone on edullinen ja laadukas peruskasvihuone. Eloksoitu alumiiniprofiili runko tuo jämäkkyyttä ja kestävyyttä galvanoidun teräksisen sokkelin tueksi. UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt ovat 4 mm paksuisia ja yllättävän helppo ja nopea asentaa. Erillinen kattoluukku takaa kasvihuoneelle säädettävän ja sujuvan ilmastoinnin ja liukuovi nopeuttaa kasvattajan liikkuvuutta kasvihuoneessa. Voit nostaa kasvihuoneen korkeutta 12 cm erillisellä teräksisellä sokkelilla.

Kennolevyllinen kasvihuone ja sen lisäosat, kuten erillinen teräksinen sokkeli sisältävät helppolukuiset asennus- sekä ylläpito-ohjeet. Lue ohjeet huolella ja käytä hyödylliset vinkit esimerkiksi purkaessasi kasvihuonettasi ja sen varastointitarpeita harkitessa. Kennolevyt ja muut kasvihuoneen osat ovat kevyitä ja helposti koottavissa, sekä purettavissa.

Haluatko kestävän ja helppokäyttöisen kasvihuoneen jonka voit helposti kasata ja siirtää varastoon talven tieltä? Seasonin Promotion kasvihuoneet ovat suunniteltu kasvattajan tarpeita ajatellen. Luo kasvistollesi turvallinen ja säänkestävä kasvualusta ja takaa itsellesi sujuva liikkuvuus ja tarpeeksi tilaa. Promotion kasvihuoneet ovat toimiva ratkaisu peruskasvihuoneeksi ja niiden helppokäyttöisyys tekee niistä lukemattomien kasvattajien ehdottoman suosikin. Tee tästä sadosta parhain satosi koskaan, takaa vihreys ja terveys kasveillesi kun valitset kennolevyllisen Promotion kasvihuoneen.

Kasvihuone Season Promotion, 3,6m², H6x6, kennolevy

  • Tuotemerkki: Season
  • Season-tuotenumero: 188001
  • Runko Eloksoitu alumiiniprofiili (sokkeli galvanoitu teräs)
  • Päällinen 4mm paksut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt
  • Kasvihuoneen mitat: L 190 x P 190 x K 193 cm (sokkelin kanssa K 205 cm)
  • Paketin mitat: Runko 193x19x14cm - Levyt 140x62x10 cm
  • Paino: Pak 1 Runko 21 kg / Pak 2 Levyt 16kg Yht: 37 kg
  • Takuu: 5 vuotta

388,00 € 0,00 €