Kasvihuone Season Promotion, 2,5m², H6x4, kennolevy

Kasvihuone Season Promotion, 2,5m², H6x4, kennolevy

Promotion kennolevy kasvihuone tuo lisää tilaa kasveille ja enemmän liikkumavapautta kasvattajalle. Korkeat ja jykevät kennolevylliset Promotion kasvihuoneet ovat monen ammattilaisen ehdoton valinta. Kennolevyllinen Promotion kasvihuone on rungoltaan eloksoitua alumiiniprofiilia ja sokkeli on galvanoitua terästä. Tämä vankka ja varma kasvihuone tuo lisää tilaa kasveille ja auttaa kasvattajaa myös liikkumaan vapaammin. Kattoluukku ja liukuovi viimeistelevät kokonaisuuden tuoden lisää käyttömukavuutta ja säädeltävää ilmastointia kasvihuoneeseen.

Kokoa jämerä mutta kevytrakenteinen Promotion kennolevy kasvihuone helposti helppolukuisten käyttöohjeiden avulla. Kasvihuoneen päällinen on 4mm paksua UV-suojattua polykarbonaatti kennolevyä, joiden asennus käy helposti ja vaivatta. Elaksoitu alumiininen runko galvanoidulla terässokkelilla saa huoneen kestämään rankemmassakin käytössä. Käytä kasvihuonetta halutessasi pihavarastona puutarhan tarvikkeille. Hämmästy kuinka helppoa kasvihuoneen siirtäminen on ja kuinka nopeasti saat kennolevyt kasaan talvivarastoon odottamaan uuden tulevan kesän satoa. Tämä jämerä kasvihuone takaa onnistumisen vuosien ajalle ja sen hankit itsellesi 5 vuoden takuulla.

Erillisellä terässokkelilla voit korottaa kasvihuonetta jopa 12 cm. Promotion kasvihuoneen tilatessasi saat helppolukuiset ja selkeät ylläpito-ohjeet joiden avulla nopeutat kasvihuoneen kokoamista, sekä talvivarastointia. Tilava ja varmasti kestävä kennolevyllinen kasvihuone on jo monien kasvattajien ehdoton suosikki. Mikset liittyisi heidän joukkoonsa?

Kasvihuone Season Promotion, 2,5m², H6x4, kennolevy

  • Tuotemerkki: Season
  • Season-tuotenumero: 188000
  • Runko Eloksoitu alumiiniprofiili (sokkeli galvanoitu teräs)
  • Päällinen 4 mm paksut UV-suojatut polykarbonaatti kennolevyt
  • Kasvihuoneen mitat: L 190 x P 130 x K 193 cm (sokkelin kanssa K 205 cm)
  • Paketin mitat: Runko 193x19x12cm - Levyt 140x62x8 cm
  • Paino: Pak 1 Runko 18 kg / Pak 2 Levyt 13kg Yht: 31kg
  • Takuu: 5 vuotta

322,00 € 0,00 €