Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

Juliana Junior kasvihuone on puutarhurin toteutunut unelma! Valitse ja yhdistele haluamasi ominaisuudet ja kasaa unelmiesi Junior kasvihuone nopeasti ja vaivatta kätevien käyttöohjeiden ansiosta. Yhdistä kevyt alumiinirunko helposti 6 mm paksuisten kennolevyjen kanssa ja liitä kokonaisuuteen halutessasi erillinen teräksinen sokkeli. Julianan Junior -mallinen kasvihuone on suunniteltu kestämään vuosikausia rankemmassakin käytössä.

Junior kasvihuoneen kokonaisuuteen kuuluu 70 cm leveä ovi, jossa on lukon lisäksi erillinen tuuletusaukko. Kasvihuoneen kattoluukut lisäävät ilmastoinnin tehokkuutta ja säädät niitä erikseen hankittavalla automaattisella avaajalla. Räystäskourut ja syöksytorvet auttavat sadeveden keräämisessä ja pitävät kasvihuoneen käyttökelpoisena rankankin sateen sattuessa.

Tee kesäsi sadosta ennätysmäinen kun apunasi on toimiva ja tilava Junior kasvihuone. Perinteisen näköinen kasvihuone on suunniteltu tuomaan joustavuutta ja toimivuutta jokaisen kotipuutarhurin päivään. Ylläty tilavuudesta ja kasvihuoneen monipuolisuudesta. Voit käyttää huonetta kasvatuksen lisäksi myös viihtyisänä piharakennuksena. Vietä kesän leppoisat hetket uudessa, ihastuttavassa Junior kasvihuoneessasi ja nauti rentouttavista hetkistä myös ensi vuonna.

Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

  • Alumiinirunko
  • 6 mm kennolevyt
  • 70 cm saranallinen, lukollinen ovi
  • 2 tai 4 kattoluukkua
  • Räystäskourut
  • Syöksytorvet

1690,00 €