Kasvihuone Juliana Junior 8,3m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

Kasvihuone Juliana Junior 8,3m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

Juliana Junior 8,3m2 on toimiva ja kestävä kasvihuone jokaiselle kotipuutarhurille. Mukauta kasvihuonetta omaan käyttöösi sopivaksi valitsemalla materiaalit, värit ja lisätarvikkeet oman mielesi mukaisesti. Compact kasvihuoneen alumiinirunko ja 6 mm paksut kennolevyt ovat helppo koota vankaksi kokonaisuudeksi. Voit halutessasi lisätä kasvihuoneeseen erillisen terässokkelin.

Aloita tämä kesä vedenkestävällä suunnitelmalla ja varmista satosi onnistuvuus valitsemalla Julianan Compact kasvihuone kasviesi kodiksi. Korkeat Junior kasvihuoneet antavat kasveillesi lisää tilaa ja itsellesi estotonta liikkuvuutta kasvihuoneessa työskentelyyn. Kasvihuoneen kennolevyt eristävät lämpöä tehokkaasti. Valitse kaksi tai neljä kattoluukkua tehostamaan kasvihuoneesi ilmastointia. Lukollinen ovi saranoilla on 70 cm leveä ja siinä on myös kätevä tuuletusaukko.

Kokoa Julianan Junior -mallinen kasvihuone onnistuneesti kotipihasi rauhassa. Toimituksen mukana saat selkeät kokoamisohjeet ja materiaalit ovat mukavan kevyitä kasata ja liikuttaa. Halutessasi voit ostaa erillisen START MIX pakkauksen, jonka lisävarusteiden avulla nopeutat pystytystä entisestään. Kennolevyt kiinnität kätevästi jousilla tai listakiinnityksellä. Kokoa Compact kasvihuone tarkkaan omien vaatimustesi mukaisesti ja ylläty tämän kasvusesonkisi ennätysmäisestä rehevyydestä.

Kasvihuone Juliana Junior 8,3m², alumiinirunko, 6mm kennolevyt

  • Alumiinirunko
  • 6 mm kennolevyt
  • 70 cm saranallinen, lukollinen ovi
  • 2 tai 4 kattoluukkua
  • Räystäskourut
  • Syöksytorvet

1495,00 €