Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, turvalasit

Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, turvalasit

Juliana Compact 5,0m2 on ammattimaiseen ja kestävään käyttöön tarkoitettu jykevä ja toimiva kasvihuone. Kasvihuone on toteutettu toimivilla ja kauniilla yksityiskohdilla ja siinä yhdistyy Premium -tason varustelu sekä toimivuus. Katemateriaaliksi voit valita kestävät 3 mm turvalasit tai lämpöä tehokkaasti eristävät 10 mm kennolevyt. Juliana kasvihuoneessa on lukollinen saranaovi, jonka tuuletusluukun avulla säätelet ilmanvaihtoa haluamallasi tavalla.

Juliana Compact kasvihuone on helppo koota oman pihamaan rauhassa. Toimituksen mukana saat selkeät käyttöohjeet, sekä valitsemasi lisävarusteet nopeuttamaan kokoamista. Alumiinirunko on kevyt liikuttaa ja osittain koteloidut profiilit ovat vahvat ja kestävät, mutta helposti koottavissa. Valitsemasi katemateriaalin mukana toimitetaan listakiinnitys, jolla saat Julianan kasvihuoneelle viimeistellyn ja huolitellun ilmeen. Kasvihuoneen kokonaisuuteen kuuluu myös ovet, luukut, syöksytorvet (sadevedelle), räystäskourun suoja, sokkeli ja peitepalat.

Tee pihamaasi toimivaksi ja silmää hiveleväksi Julianan kauniilla kasvihuoneella. Kasvata satosi vihreäksi säänkestävässä ja toimivuutta tarjoavassa Juliana kasvihuoneessa. Kasvihuone on suunniteltu kasvattajan tarpeita ajatellen. Kasvihuone tarjoaa riittävästi tilaa, liikkuvuutta sekä toimivuutta. Perusvarustelun lisäksi saatavilla on kattoluukun automaattiavaaja sekä harjakoriste. Valitse sinulle sopivimmat materiaalit, lisävarusteet ja värit, jolloin teet kasvihuoneesta juuri sinun pihallesi ja mielellesi mieluisan kokonaisuuden.

Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, turvalasit

  • Leveys 224 cm
  • Pituus 224 cm
  • Räystäskorkeus 152 cm
  • 3 mm turvalasit
  • 1 kattoluukku
  • Saranaovi 70 cm
  • Kynnyksetön musta terässokkeli

1599,00 €