Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, 10mm kennolevyt

Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, 10mm kennolevyt

Juliana Compact 5,0m2 on tilava ja toimiva ratkaisu pihasi kasvihuoneeksi. Kevyt alumiinirunko ja 10 mm kestävät kennolevyt ovat nopeasti pystytettävissä ja liikutettavissa. Kynnyksetön oviaukko helpottaa tavaroiden liikutuksen kasvihuoneeseen ja sieltä ulos. Lukollinen ovi saranoilla on varustettu tuuletusaukolla, jonka voit jättää auki ilmanvaihtoa tehostaaksesi. Juliana Compact tarjoaa puutarhalle ja kasveille parhaat mahdolliset puitteet ja huomaatkin pian, että satosi ei koskaan ole näyttänyt yhtä terveeltä ja vihreältä kuin Juliana kasvihuoneessa kasvatettuna.

Juliana kasvihuoneet on suunniteltu kasvattajan toiveita ja tarpeita noudattaen. Kasvihuoneessa on kätevä kattoluukku ilmastoinnin säätelyä varten. Kattoluukulle voit hankkia erillisen automaattisen avaajan. Kasvihuoneen kokonaisuuteen kuuluvat sadevettä keräävät syöksytorvet sekä räystäskourun suojat. Voit valita materiaalit ja värit itsellesi sopiviksi ja kasvihuoneen viimeistelet kauniilla listakiinnityksellä.

Tee pihamaastasi näyttävä ja kasvihuoneestasi toimiva Julianan kattavalla kasvihuonepaketilla. Saatavillasi on myös erillinen START MIX pakkaus, joka sisältää automaattiavaajan, ripustuskoukut, spiraalitaimituet, työkalun, pesuaineen, erikoiskantapultit ja min/max mittarin. Lisäksi saatavilla on harjakoriste, joka kiinnitetään kasvihuoneen harjaprofiiliin. Voit valita kasvihuoneesi tueksi myös erillisen kynnyksettömän, mustan terässokkelin.

Kasvihuone Juliana Compact 5,0m², alumiinirunko, 10mm kennolevyt

  • Leveys 224 cm
  • Pituus 224 cm
  • Räystäskorkeus 152 cm
  • 10 mm kennolevyt
  • 1 kattoluukku
  • Saranaovi 70 cm
  • Kynnyksetön musta terässokkeli

1599,00 €