Kasvihuone Bruka Alumiini

Kasvihuone Bruka Alumiini
Laadukkaan kasvihuoneen avulla viljelet pidempään ja paremmin. Oli kasvihuone sitten lasinen tai muovinen, se kerää sisäänsä auringon lämpöä. Kasvihuoneessa myös ilmankosteus on korkea, mikä saa useimmat kasvit viihtymään. Siten kasvihuone pidentää kaikkien puutarhaharrastajien kesää ja suojaa herkkiä kasveja kylmältä ja tuholaisilta.

Kasvihuoneessa on manuaalisesti avattava ilmastointi-ikkuna, ja ovi kulkee kitkattomasti edestakaisin. Kasvihuoneessa on myös integroidut sadevesikourut.

Väri

Bruka 5,0 -kasvihuoneesta on saatavana kaksi värivaihtoehtoa: alumiini ja vihreä (NCS S 6020-B90G). Vihreä kasvihuone on maalattu kestävällä jauhemaalilla. Valitse omaan puutarhaasi parhaiten sopiva väri.

Lasitustyyppi

Vaihtoehdot Bruka-kasvihuoneeseen: 3 mm:n konelasi tai 4 mm:n kennolevy. Alla on pieni yhteenveto lasin ja muovin eduista ja haittapuolista.

Lasi (3 mm:n konelasi)
+ Esteettinen
+ Kasvit tulevat kauniisti esiin
+ Helppo puhdistaa
+ Edullisempi kuin kennolevy
- Rikkoutumisherkkä
- Terävät lasinsirut
- Hieman epätasaisempi ilmasto kuin muovisessa kasvihuoneessa

Eristävä muovi (4 mm:n kennolevy)
+ Luja ja kestävä
+ Tasaisempi ilmasto kuin lasisessa kasvihuoneessa
+ Eristää kylmältä ja liialliselta kuumuudelta
+ Kevyt ja kestävä asentaa
- Vuosien mittaan muovin kennoihin voi kertyä levää
- Hankalampi puhdistaa kuin lasi
- Ei yhtä esteettinen kuin lasinen kasvihuone

Sokkeli

Sokkeli tarjoaa monia etuja, ja se voidaan toteuttaa usealla tavalla. Sokkelin voi nikkaroida puusta, valaa betonista, rakentaa betoniharkoista tai ostaa valmiina teräksisenä. Itse rakennetun puusokkelin kohdalla on olemassa riski, että se vääntyy kosteuden vaikutuksesta, mikä rikkoo kasvihuoneen lasiosat. Lisäksi puisella sokkelilla on huomattavasti lyhyempi elinkaari kuin kasvihuoneella. Siksi terässokkeli on erinomainen vaihtoehto.

Byggmax myy kasvihuoneita sekä sokkelilla varustettuna että ilman, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tekniset tiedot

Korkeus, räystäs: 124 cm (5,0m2 ja 6,2m2) 132 cm (9,9m2)
Avattava ikkuna: 5,0m2: 1 kpl, 6,2m2: 2 kpl, 9,9m2: 2 kpl
Sadevesikouru: Kyllä

621,00 €