Kasvihuone 15m2 Spira sisältää sokkelin Alumiini

Kasvihuone 15m2 Spira sisältää sokkelin Alumiini
Laadukkaan kasvihuoneen avulla viljelet pidempään ja paremmin. Auringonvalo tiivistyy kasvihuoneeseen, jossa myös ilmankosteus on korkea, mikä saa useimmat kasvit viihtymään. Siten kasvihuone pidentää kaikkien puutarhaharrastajien kesää ja suojaa herkkiä kasveja kylmältä ja tuholaisilta.

Profiilijärjestelmän vankka rakenne on omaa luokkaansa. Spira -kasvihuoneen sivuseinät ovat erityisen korkeat, mikä mahdollistaa oliivipuiden tai muiden korkeiden kasvien kasvatuksen.

140 cm leveät pariovi / ulospäin aukeava ovi on kasvihuoneen pitkällä sivulla. 68 cm leveässä käyntiovessa on hauska tallinovitoiminto, jonka ansiosta oven voi avata myös pelkästään yläosasta. Kasvihuoneessa on kaksi manuaalisesti avattavaa ilmastointi-ikkunaa sekä integroidut sadevesikourut.

Väri

Spira -kasvihuoneesta on saatavana kaksi värivaihtoehtoa: alumiini ja musta. Musta kasvihuone on maalattu kestävällä jauhemaalilla (RAL 9005). Valitse omaan puutarhaasi parhaiten sopiva väri.

Turvalasi, 4 mm

Turvalasi on 5 kertaa vahvempaa kuin konelasi (tavallinen lasi), ja rikkoutuessaan se muodostaa pienenpieniä lasinpaloja toisin kuin konelasi, joka särkyy suuriksi, teräviksi sirpaleiksi.

+ Kestävä
+ Esteettinen
+ Kasvit tulevat kauniisti esiin
+ Helppo puhdistaa
+ Edullisempi kuin kennolevy
+ Pienempi terävien sirpaleiden riski
- Hieman epätasainen kasvihuoneilmasto

Sokkeli

Sokkeli tarjoaa monia etuja, ja se voidaan toteuttaa usealla tavalla. Sokkelin voi nikkaroida puusta, valaa betonista, rakentaa betoniharkoista tai ostaa valmiina teräksisenä. Itse rakennetun puusokkelin kohdalla on olemassa riski, että se vääntyy kosteuden vaikutuksesta, mikä rikkoo kasvihuoneen lasiosat. Lisäksi puisella sokkelilla on huomattavasti lyhyempi elinkaari kuin kasvihuoneella. Siksi terässokkeli on erinomainen vaihtoehto.

Byggmax myy kasvihuoneita sekä sokkelilla varustettuna että ilman, joten voit valita itsellesi parhaiten sopivan ratkaisun.

Tekniset tiedot

Korkeus, räystäs: 193 cm
Seinät: 4 mm:n turvalasia
Avattavia ikkunoita 6,7m2: 1 kpl, 10,9m2: 2kpl ja 15m2: 4kpl

Sadevesikouru: Kyllä
Integroitu sokkeli: Ei
Takuu: 10 vuoden takuu valmistusvirheiden varalta.

3725,00 €