Kasvihuone 15m2 Spira Mur Musta

Kasvihuone 15m2 Spira Mur Musta
Klassinen englantilaistyylinen kasvihuone asennetaan seinämää vasten. Laadukkaan kasvihuoneen avulla viljelet pidempään ja paremmin. Auringonvalo tiivistyy kasvihuoneeseen, jossa myös ilmankosteus on korkea, mikä saa useimmat kasvit viihtymään. Siten kasvihuone pidentää kaikkien puutarhaharrastajien kesää ja suojaa herkkiä kasveja kylmältä ja tuholaisilta.

Profiilijärjestelmän vankka rakenne on omaa luokkaansa. Spira Mur 10,9 m² -kasvihuoneen sivuseinät ovat erityisen korkeat, mikä mahdollistaa oliivipuiden tai muiden korkeiden kasvien kasvatuksen.

140 cm leveät pariovi / ulospäin aukeava ovi on kasvihuoneen pitkällä sivulla. 68 cm leveässä käyntiovessa on hauska tallinovitoiminto, jonka ansiosta oven voi avata myös pelkästään yläosasta. Kasvihuoneessa on kaksi manuaalisesti avattavaa ilmastointi-ikkunaa sekä integroidut sadevesikourut.

Seinämä

Spira Mur -kasvihuone sijoitetaan 600 mm korkean seinämän viereen (ei sisälly pakkaukseen). Seinämän materiaalin voi itse valita.

Väri

Spira Mur 10,9 m² -kasvihuoneesta on saatavana kolme värivaihtoehtoa: alumiini, musta ja valkoinen. Musta (RAL 9005) ja valkoinen (RAL 9016) kasvihuone on maalattu kestävällä jauhemaalilla. Valitse omaan puutarhaasi parhaiten sopiva väri.

Turvalasi, 4 mm

Turvalasi on 5 kertaa vahvempaa kuin konelasi (tavallinen lasi), ja rikkoutuessaan se muodostaa pienenpieniä lasinpaloja toisin kuin konelasi, joka särkyy suuriksi, teräviksi sirpaleiksi.

+ Kestävä
+ Esteettinen
+ Kasvit tulevat kauniisti esiin
+ Helppo puhdistaa
+ Edullisempi kuin kennolevy
+ Pienempi terävien sirpaleiden riski
- Hieman epätasainen kasvihuoneilmasto

Tekniset tiedot

Koko: 10,9 m²
Pituus: 370 cm
Leveys: 298 cm
Korkeus, katto-orsi: 286 cm
Korkeus, räystäs: 181 cm
Seinät: 4 mm:n turvalasia
Avattava ikkuna: 2 kpl
Sadevesikouru: Kyllä
Integroitu sokkeli: Ei
Takuu: 10 vuoden takuu valmistusvirheiden varalta.

5164,00 €