Huvimaja ACD Sophie 22,6m², musta alumiinirunko, turvalasit

Huvimaja ACD Sophie 22,6m², musta alumiinirunko, turvalasit

ACD huvimaja Sophie on tilava ja monipuolinen kasvihuone, joka soveltuu oleskelutilaksi suuremmallekin joukolle. Huvimajan vahva alumiininen runko ja kestävät 4 mm karkaistut turvalasit tekevät siitä jykevän ja turvallisen kasvihuoneen tai oleskelutilan. Voit sijoittaa kaksi ovea kasvihuoneen päätyihin läpikulkua varten, tai vaihtoehtoisesti parioviksi. Tuuletusluukkuja huvimajassa on viisi kappaletta, joten ilmastointia voit säädellä helposti ja monipuolisesti. Rakennukseen liitettävät syöksytorvet keräävät sadeveden talteen.

Monipuolisella ja ihanan tilavalla ACD Sophie huvimajalla toteutat kesän villeimmätkin ideat! Luo lapsille sääolosuhteita kestävä leikkipaikka, kasveillesi turvallinen ja toimiva kasvualusta ja illanistujaisille tunnelmallinen ja kaunis juhlatila. Käytä mielikuvitustasi ja sovella huvimajaa mihin tahansa käyttötarkoitukseen. Huoneessa on integroitu sokkeli ja kantavissa paikoissa koteloidut profiilit tuomassa lisää turvallisuutta ja kestävyyttä, jolloin kasvihuone muuntautuu hetkessä vaikka perheen koiran temmellystilaksi.

Kestitse kesän kauneimmat grillijuhlat ACD Sophie huvimajassasi ja toteuta elämäsi suurin viherkasvien sato tilavissa ja toimivissa tiloissa. Toimituksen mukana saat selkeät käyttöohjeet ja valitsemasi lisävarusteet tuomaan vieläkin enemmän helppoutta ja toimivuutta kasvihuoneen pystytykseen ja käyttöön. Valitse vain parasta pihamaallesi ja tilaa ACD Sophie huvimaja tuomaan iloisia hetkiä jokaiseen päivääsi.

Huvimaja ACD Sophie 22,6m², musta alumiinirunko, turvalasit, kampanja -20% (7400,-)

  • Harjakorkeus 259 cm
  • Räystäskorkeus 179 cm
  • Pariliukuovi 140 cm
  • 5 tuuletusluukkua
  • 4 mm kirkas turvalasi
  • Huom! Tuotekuvan tuotteessa on perustuotteen lisäksi seuraavat lisävarusteet; lisäovi, verkko-ovi sekä harjakoriste.

7400,00 € 5890,00 €