Growhouse Classic 7,2m² puurunko, turvalasit

Growhouse Classic 7,2m² puurunko, turvalasit

Growhouse Classic puukasvihuone on ympäristöystävällinen ja laadukas jättituijasta valmistettu puurunkoinen kasvihuone. Classic kasvihuone kestää hyvin sääolosuhteita ja se on valmistettu FSC-sertifioidusta, kestävän kehityksen metsien puusta. Puinen kasvihuone on omiaan säätelemään lämpötilaa. Kylmällä ilmalla Classic kasvihuone pitää lämmön huoneen sisällä ja lämpimällä ilmalla huone säilyy mukavan viileänä. Puun pinta muuttuu käytössä pikkuhiljaa harmaaksi, mutta halutessasi voit käsittelyllä ylläpitää puun alkuperäistä väriä.

Classic 7,2m2 kokoisessa kasvihuoneessa on tilaa suuremmallekin viherkasvien sadolle. Säänkestävän ja jykevän perustuksensa ansiosta voit käyttää kasvihuonetta vuoden ympäri ja se on oiva ratkaisu myös varastotilana. Puun luontainen tuoksu karkottaa tuholaisia ja puiset elementit mahdollistavat myös ripustuskoukkujen ja eristeiden vaivattoman kiinnityksen. Lisävarusteita Classic kasvihuoneelle ovat mm. asennusta helpottava metallisokkeli sekä puupöytä ja puuhylly huoneen sivuseinälle.

Classic kasvihuoneen turvalasit ovat valmistettu 3 mm paksuisesta karkaistusta lasista. Kaksi kattoluukkua tuovat joustavuutta ja säädeltävyyttä ilmastointiin ja tuuletukseen. Kätevä, pehmeästi sulkeutuva liukuovi mahdollistaa nopean liikkuvuuden kasvihuoneeseen ja sieltä ulos. Jättituijasta valmistettu kasvihuone pitää pysyvän muotonsa ja on lahonkestävä. Räystäskourut suojelevat kasvihuonetta sateella keräten sadeveden kätevästi. Ihastu kauniiseen ja kestävään Classic kasvihuoneeseen ja vietä rentouttavia sekä onnistuneita hetkiä kasvien ja vapaa-ajan parissa.

Growhouse Classic 7,2m² puurunko, turvalasit

  • Materiaali jättituija
  • FSC-sertifioitua puuta
  • 3 mm karkaistut lasit
  • Kaksi kattoluukkua
  • Kaksi sivuluukkua
  • Liukuovi
  • Räystäskourut

2990,00 €