Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 3mm lasit

Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 3mm lasit

Juliana Junior 9,9m2 takaa onnistuneita hetkiä kasvusesonkiisi! Käytä tätä taloudellista ja laadukasta kasvihuonetta varmana kasvualustana kasveillesi, sekä mukavien kesäiltojen viettoon. Tilava ja korkea Junior -mallinen kasvihuone on suunniteltu kotikasvattajan ja puutarhurin tarpeet huomioon ottaen ja siksi se onkin jo tuhansien kasvihuoneiden ystävien ykkösvalinta.

Junior kasvihuoneen alumiinirunko ja 3 mm paksuiset lasit tekevät kasvihuoneesta kestävän, mutta helposti pystytettävän. Kasvihuoneessa on saranallinen ja tuuletusaukollinen 70 cm leveä ovi, jonka saa tarvittaessa myös lukittua. Valitse kaksi tai neljä kattoluukkua oven tuuletusluukun avuksi ja säädät tuuletusta helposti ja nopeasti. Räystäskourut ja syöksytorvet auttavat sateen sattuessa ja keräävät sadeveden talteen.

Yhdistele haluamasi ominaisuudet ja hanki juuri sinulle sopiva Junior kasvihuone tuomaan onnistumisenhetkiä kesääsi. Saatavilla on myös lisävarusteita, kuten START MIX -paketti, erillinen terässokkeli ja automaattiavaaja tuuletusluukulle. Aloita kesäsi sääolosuhteista piittaamatta ja pystytä perinteisen kaunis ja varmasti kestävä Juliana Junior kasvihuone kotipihallesi jo tänään.

Kasvihuone Juliana Junior 9,9m², alumiinirunko, 3mm lasit

  • Alumiinirunko
  • 3 mm lasit
  • 70 cm saranallinen, lukollinen ovi
  • 2 tai 4 kattoluukkua
  • Räystäskourut
  • Syöksytorvet

Tuotteen hinta

SivustoHinta 
https://www.netrauta.fi1490,00 €Tilaa tästä »